Forlaget Gallo


Gallo logo    

Forlaget Gallo

 Blåmunkevej 6
 8240 Risskov
 Tlf.: 61 65 94 78
 Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

 

 Åbningstider:

Forlaget er under afvikling.

Send gerne en mail og vi svarer så hurtigt som muligt.

 

facebook2

Manuskripter

Alle er velkomne til at sende manuskripter ind til os, men for at få læst og bedømt sit manuskript skal man dog være støttemedlem af Forlaget Gallo. Forlaget udgiver primært digtsamlinger, antologier, romaner, noveller, beretninger, fortællinger og selvbiografier. På grund af manglende kapacitet kan vi desværre ikke påtage os at udgive faglitteratur. Vi udgiver heller ikke bøger på fremmedsprog.

Indsendelse af manuskripter
Vi modtager udelukkende manuskripter i papirform. Vi foretrækker, at manuskripterne er skrevet ind på computer. I tilfælde af en udgivelse får vi også brug for en digital udgave. Indsendte manuskripter vil typisk blive behandlet inden for fire-fem måneder, men behandlingstiden varierer med forlagets aktuelle bemanding. Vi kan derfor ikke garantere ovennævnte behandlingstid.

Behandling af manuskripter
Indsendte manuskripter bliver altid læst af tre forlagskonsulenter, som hver især udarbejder en skriftlig bedømmelse. På det ugentlige redaktionsmøde fremlægges og diskuteres de tre bedømmelser med henblik på, om manuskriptet skal udgives, ændres eller lignende. Er der stor uenighed i bedømmelserne, bedømmer en fjerde medarbejder det pågældende manuskript, så der er sikkerhed for, at der bliver truffet en retfærdig beslutning.

Når forlagsgruppen har truffet en endelig afgørelse om et manuskript, vil forfatteren modtage et skriftligt svar. Hvis det bliver et nej til udgivelse, bestræber vi os på at give gode, brugbare og konstruktive råd med på vejen.

Illustration: Carmen Mallebrein

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Illustration: Carmen Mallebrein

Aktuelt

 • Alting løst

  I Peer Lunds nye digtsamling kredser digtene finurligt om kærligheden og hengivelsen. Det er både alvor og sjov.

   
 • Familiegalleriet

  Maike Raahauges nye roman er en fortælling om en moderne familie; et kunstnerkollektiv bestående af flere generationer.

   
 • Kæresterier

  Peter Bang Simonsens nye digtsamling har kærligheden i centrum. Digtene indeholder både sanselighed, længsel og humor.