Forlaget Gallo


Gallo logo    

Forlaget Gallo

 Blåmunkevej 6
 8240 Risskov
 Tlf.: 61 65 94 78
 Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

 

 Åbningstider:

Forlaget er under afvikling.

Send gerne en mail og vi svarer så hurtigt som muligt.

 

facebook2

Illustrationer

Vi er altid på jagt efter dygtige illustratorer, som har lyst til at illustrere vores udgivelser og modtager meget gerne nye bidrag både i form af stregtegninger, fotografier, tegninger, vignetter og malerier. Det er ikke et krav, at du skal være støttemedlem af forlaget for at kunne indsende illustrationer til os.

Indsendelse af illustrationer
Vi foretrækker at få illustrationerne tilsendt digitalt. Det er vigtigt, at billederne/de indscannede tegninger er i en høj opløsning - mindst 300 dpi (dots per inch) - og at de er gemt som jpg filer.

Vær opmærksom på at du ikke kan sende filer, der tilsammen fylder mere end 10 mb, du skal derfor være velkommen til at dele dine tegninger ud over flere mails – eller til at brænde billederne over på en cd og sende den til os pr. almindelig post. Husk at angive dine kontaktoplysninger og skriv gerne, om du giver forlaget tilladelse til at beskære eller på anden måde ændre i originalen.

Når vi modtager dine billeder/tegninger, bliver du oprettet i vores illustratorkartotek og dukker der en opgave op, som vi lige synes passer til din streg, tager vi kontakt til dig. Hvis vi anvender en eller flere af dine illustrationer, modtager du som honorar et frieksemplar af den endelige udgivelse.

Bemærk venligst, at forlaget ikke forpligter sig til at bruge indsendte illustrationer og ikke påtager sig ansvar for uopfordret indsendt materiale. Så indsend aldrig originaler eller den eneste kopi.

Illustration af Carmen Mallebrein

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Illustration: Carmen Mallebrein

Aktuelt

 • Alting løst

  I Peer Lunds nye digtsamling kredser digtene finurligt om kærligheden og hengivelsen. Det er både alvor og sjov.

   
 • Familiegalleriet

  Maike Raahauges nye roman er en fortælling om en moderne familie; et kunstnerkollektiv bestående af flere generationer.

   
 • Kæresterier

  Peter Bang Simonsens nye digtsamling har kærligheden i centrum. Digtene indeholder både sanselighed, længsel og humor.