Vi er altid på jagt efter dygtige illustratorer, som har lyst til at illustrere vores udgivelser og modtager meget gerne nye bidrag både i form af stregtegninger, fotografier, tegninger, vignetter og malerier. Det er ikke et krav, at du skal være støttemedlem af forlaget for at kunne indsende illustrationer til os.

Indsendelse af illustrationer
På grund af stærkt begrænset arkivplads, foretrækker vi at få illustrationerne tilsendt digitalt. Det er vigtigt, at billederne/de indscannede tegninger er i en høj opløsning, mindst 300 dpi (dots per inch), og at de er gemt som jpg filer.

Vær opmærksom på at du ikke kan sende filer, der tilsammen fylder mere end 10 mb, du skal derfor være velkommen til at dele dine tegninger ud over flere mails – eller til at brænde billederne over på en cd og sende den til os pr. almindelig post.

Husk at oplyse:

• Dine kontaktoplysninger
• Skriv gerne om du giver forlaget tilladelse til at beskære eller på anden måde ændre i originalen.

Når vi modtager dine billeder/tegninger, bliver du oprettet i vores illustratorkartotek og dukker der en opgave op, som vi lige synes passer til din streg, tager vi kontakt til dig. Hvis vi anvender en eller flere af dine illustrationer, modtager du som honorar et frieksemplar af den endelige udgivelse.

NB. Forlaget forpligter sig ikke til at bruge indsendte illustrationer og påtager sig intet ansvar for uopfordret indsendt materiale, så indsend aldrig originaler eller den eneste kopi.